Petra valmistui kampaajaksi Turun ammatti-instituutista vuonna -98 ja on työskennellyt kampaamossa jo vuodesta -96 lähtien, eli nyt jo 20v. 

Meikkaaminen on tullut mukaan osaksi ammattitaitoa matkan varrella ja Hiuspomo koulutuksen hän suoritti 2008. Tämä koulutus antoi omalta osaltaan pontta ajatuksille omasta kampaamosta. 5 vuotta sitten oli aika tehdä unelmasta totta ja Sydämen Pohjasta avasi ovensa 1.8.2011. Vierivä kivi ei sammaloidu, niinpä keväällä 2017 Petra valmistui töiden ohella oppisopimuksella merkonomiksi ja avasi syksyllä 2017 toisen Sydämen Pohjasta kampaamon Turkuun.

Liiketyön rinnalla Petra on toiminut freelance-kouluttajana jo vuodesta 2005, ensin Wellan koulutustiimissä ja nykyisin Lorealilla. Petralla on paljon annettavaa niin leikkausten kuin värien maailmassa, mutta erityisesti hänen kampaus-taitonsa ovat parasta huippuluokkaa. Petra tunnetaan intohimoisena kampaajana ja meikkaajana, joka ei pelkää tehdä suuriakaan muutoksia.

Perhe, rakas Ilo-poika ja ystävät ovat aina olleet iso osa ja rikkaus Petran elämää. Hän nauttii elämästä, juhlimisesta ja matkustelusta.

Tirehtöörinä Petra tunnetaan järjestelmällisenä, tasa-arvoa kunnioittavana, reiluna, mutta tarvittaessa myös tiukkanakin kapteenina.

Petran lempiväri on sateenkaari. Tämä on näkynyt aina hänen pukeutumisessaan, kotinsa ja myös SyPon sisustuksessa.

Kuten Petra aina sanoo:
"Elämä on Juhla".


Infoa tulossa..

Infoa tulossa..


Päivi on valmistunut meikkaaja-maskeeraajaksi 2005 Make Up Storen yksityisestä meikkikoulusta, ja parturi-kampaajaksi vuonna 2011 Turun ammatti-instituutista!  

Hän seuraa aktiivisesti muotia ja uusia trendejä, ja saa niistä valtavasti inspiraatiota asiakastyöhönsä. Alalla häntä vie myös eteenpäin jatkuva kouluttautuminen ja itsensä kehittäminen.

 Parasta Päiville työssään on tyytyväinen asiakas! Hän rakastaa alassa sen monipuolisuutta. Päivi tykkää tehdä värjäyksiä, leikkauksia, kampauksia, meikkejä ja hiustenpidennyksiä. Kivointa on kokonaisuuksien luominen asiakkaalle. Päivi tekee myös ripsipidennyksiä, niin volyymi- kuin klassisiakin. Hän palvelee joustavasti arkisin, iltaisin ja myös viikonloppuisin. Myös sunnuntai-aikoja hänelle voi varata puhelimitse.

 Päivi on luonteeltaan iloinen, reipas ja ahkera, hyvä asiakaspalvelu on hänelle ensiarvoisen tärkeää!

´Tärkeintä elämässäni on ihana perhe ja ystävien kanssa vietetty aika.
Matkustelu on myös lähellä sydäntäni.`


Infoa tulossa..

Infoa tulossa..


Infoa tulossa..

 

Aurinkoinen Tiia on valmistunut parturi-kampaajaksi Turusta vuonna 2005. Hän tekee värejä, leikkauksia, kampauksia ja hoitoja. Suurin intohimo hänelle työssään on tehdä ihmiset onnellisiksi toimivilla ja upeilla väri/leikkauksilla, sekä luovilla kampauksilla.

 Tiian aikataulu on erittäin joustava, hän tekee usein töitä lauantaisin sekä mielellään tarvittaessa myös sunnuntaisin. Kysele siis sunnuntai-aikoja häneltä puhelimitse, jos mielit päästä palveltavaksi silloin.  

 Luonteeltaan Tiia on iloinen, energinen, luova ja taiteellinen. Hän omaa hersyvän naurun ja hyvän huumorintajun, ja on erinomainen asiakaspalvelija.

 Tiialla on kova halu kouluttautua ja kehittyä työssään koko ajan, ja hän katselee maailmaa luovien lasien läpi. Hän on myös intohimoinen sisustuksen harrastaja, ja on suorittanutkin sisustusalan perusopinnot vuonna 2012. Tiia on niin Pinterestin kuin Instagramin suurkuluttaja, joten ideoita ei häneltä puutu!

 Perhe on Tiialle kaikki kaikessa ja siihen kuuluvat puoliso Mika ja kaksi urheilullista poikaa. Vapaa-aika hänellä kuluukin usein urheilun parissa!