Petra valmistui kampaajaksi Turun ammatti-instituutista vuonna -98 ja on työskennellyt kampaamossa jo vuodesta -96 lähtien, eli nyt jo 20v. 

Meikkaaminen on tullut mukaan osaksi ammattitaitoa matkan varrella ja Hiuspomo koulutuksen hän suoritti 2008. Tämä koulutus antoi omalta osaltaan pontta ajatuksille omasta kampaamosta. 5 vuotta sitten oli aika tehdä unelmasta totta ja Sydämen Pohjasta avasi ovensa 1.8.2011. Vierivä kivi ei sammaloidu, niinpä keväällä 2017 Petra valmistui töiden ohella oppisopimuksella merkonomiksi ja avasi syksyllä 2017 toisen Sydämen Pohjasta kampaamon Turkuun.

Liiketyön rinnalla Petra on toiminut freelance-kouluttajana jo vuodesta 2005, ensin Wellan koulutustiimissä ja nykyisin Lorealilla. Petralla on paljon annettavaa niin leikkausten kuin värien maailmassa, mutta erityisesti hänen kampaus-taitonsa ovat parasta huippuluokkaa. Petra tunnetaan intohimoisena kampaajana ja meikkaajana, joka ei pelkää tehdä suuriakaan muutoksia.

Perhe, rakas Ilo-poika ja ystävät ovat aina olleet iso osa ja rikkaus Petran elämää. Hän nauttii elämästä, juhlimisesta ja matkustelusta.

Tirehtöörinä Petra tunnetaan järjestelmällisenä, tasa-arvoa kunnioittavana, reiluna, mutta tarvittaessa myös tiukkanakin kapteenina.

Petran lempiväri on sateenkaari. Tämä on näkynyt aina hänen pukeutumisessaan, kotinsa ja myös SyPon sisustuksessa.

Kuten Petra aina sanoo:
"Elämä on Juhla".


Erja on valmistunut kampaajaksi vuonna -97, ja erikois-parturi-kampaaja tutkinnon hän suoritti Turun Aninkaisissa 97-99, jossa tiemme kohtasivat ensimmäisen kerran.
Hän on ollut ensimmäinen joka on kuullut SyPosta, silloin kun se oli vielä ajatuksen tasolla. Ja niin hän aloitti työnsä SyPossa sen avaamispäivänä, samalla ihanalla energialla, mikä hänessä on edelleenkin.

Erja inspiroituu aina tuolissa istuvastaan asiakkaastaan, hän haluaa luoda aina asiakkaalleen sopivat, helppohoitoiset hiukset. Myös ympäröivä maailma, luonto ja taitavat kollegat ovat hänen luovuuden lähteitään. Sydäntä lähellä ovat etenkin värjäykset, joissa hän toteuttaa itseään rohkeasti.
Erja kouluttaa liiketyön ohella L'oréalilla, sekä kouluttautuu itse myös jatkuvasti innokkaana. Lontoon messut ovat Erjan ammatillinen vuoden kohokohta.

Perhe on Erjalle kaikki kaikessa, ja siihen kuuluvat elämänkumppani Ari, sekä heidän 2 ihanaa lastaan, Moonika 8v. ja pian 3v. täyttävä Max. Tämä perhe on Italian ystävä. Hyvä ruoka ja viini tekevät Erjan arjesta juhlan. 'La dolce Vita!' Ja 'Hyvä voittaa' ovat tunnettuja Erjan lausahduksia


Ihana Anne on työskennellyt SyPossa alusta asti. Hän on valmistunut kampaajaksi Jyväskylästä 2002 ja matkan varrella aloittanut myös meikkauksen. Annen erikoisosaamista on sinetti- ja teippipidennykset, sekä upeat meikki-kampauskokonaisuudet.

Myös Anne on ollut yksi kulmakivistä kaikissa tv-tuotannoissa mitä SyPo-tiiminä olemme tehneet. The Voice of Finland, Dance, Kuninkaalliset häät ovat kaikki olleet menestyksekkäästi Annen työmaana. Koko tiimimme ihailee aina kovasti Annen töitä, tasapainoiset kokonaisuudet, kauniit viimeistelyt ja visuaalisuus saavat kerta toisensa jälkeen ylistystä ja kiitosta.

Iloinen, rento ja positiivinen Anne rakastaa aurinkoa ja matkustelua. Hän on kahden söpön kissan onnellinen äiti, ja ystävät sekä perhe ovat hänelle todella rakkaita.
On onni ja ilo saada tehdä töitä Annen kanssa.

Liisa on kuulunut SyPon tiimiin heti alusta asti. Hän on valmistunut maskeeraajaksi 2002 ja kampaajaksi 2004.

Erikoisosaamis-alueena hänellä on kampaukset ja meikit. Liisa onkin matkan varrella saanut näitä taitojaan esitellä lukuisissa näytön paikoissa. Hän on menestyksekkäästi tehnyt hiuksia ja meikkejä SyPo-tiimissä The Voice of Finlandin kaikille viidelle kaudelle, ja jatkaa edelleen kuudennella. Hänen kampauksia ihailtiin myös DANCE-ohjelman toisella kaudella, meikkejä ja kampauksia Kuninkaallisissa häissä vuonna 2013. Lisäksi hän on ollut useiden musiikkivideoiden taustalla huolehtimassa hiuksista sekä meikeistä. Liisa ei pelkää pitkiä päiviä, kiireellistä tahtia vaan tekee aina priimaa työtä, pilke silmäkulmassa ja kantaa vastuun hienosti.

Liisan rautainen ammattitaito näkyy tietysti upeasti myös liiketyössä, ja myös hän kouluttaa itseään jatkuvasti.

Liisa on huumorintajuinen, rento ja avoin. Sydäntä lähellä hänellä ovat perhe, veljen lapset, ystävät ja matkustelu. Hän ampaisee ulkomaille aina kun mahdollista. Liisa on myös tunnettu festaridiggari, eli FESTARIPIRKKO!Idearikas ja luova Jaana on valmistunut kampaajaksi 2003.

Hän on asunut lapsuutensa ulkomailla ja muuttanut pysyvästi Suomeen vasta 18 vuotiaana, joten hänen englannin kielen taitonsa on erittäin hyvä. Jaana on myös valmistumisensa jälkeen ollut töissä Toni&Guy ketjulla Dubaissa.

Jaana aloitti työnsä SyPossa 12/17, ja ennen sitä hän teki 12 vuotta töitä Tampereella, josta 6,5 vuotta hänellä oli myös oma liike!

´Olen kouluttautunut jatkuvasti koko urani ajan kotimaassa ja ulkomailla, käyn myös joka vuosi Lontoon hiusmessuilla ammentamassa inspiraatiota ja katsomassa uusimmat kujeet` kertoo Jaana. Hän toimii myös freelancerina Lorealille, opettaessa oppii itse, hän toteaa osuvasti.

´Inspiroidun todella voimakkaasti asiakkaistani, kohtaan jokaisen ihmisen yksilönä ja koen että jokainen ihminen on kaunis. Asiakaspalvelu on tämän työn suola, kehityn ja teen kaikkeni asiakkaitani varten. Olen myös rehellinen, jos visiot ja haaveet hiusten suhteen eivät ole mahdollisia toteuttaa, keksin varmasti ja ehdotan jotain mikä palvelee asiakastani vielä paremmin. Inspiroidun koko ajan ympärilläni olevasta kauneudesta, musiikista, katumuodista ja taiteesta.Olen luova, rohkea ja taiteellinen, kuitenkin pohjimmiltani nöyrä käsityöläinen. Tarkka, käytännöllinen ja laadukas työnjälki on minulle kunnia-asia. Noudatan leikkauksissani Sassoonin ABC filosofiaa, eli sopivuusajattelu ja hiuskokonaisuuden räätälöinti asiakkaan parhaat puolet esiintuovaksi ovat läsnä jokapäiväisessä työssäni. RAKASTAN värjätä hiuksia, ammattitaitoni kattaa kaikki väritekniikat luonnollisesta hillitystä kauneudesta sateenkaaren väreihin` kuvailee Jaana itseään.
Jaana harrastaa laulamista, reissaamista (mieluiten rinkka selässä ilman suunnitelmia) sekä kahden Irlannin setterinsä Pepin ja Lotan rapsuttelua.

Hänen perheeseensä kuuluu näiden kahden punaisen tytön lisäksi ihana mies Olli!

Jaana on kävellyt kaksi kertaa noin 900km reitin pohjois-Espanjan halki, vaeltaminen ja luonnossa liikkuminen palauttavat Jaanan aina tärkeiden asioiden äärelle ja lataavat hänen akkuja parhaiten.

 

Pauliina on työskennellyt SyPossa vuodesta 2013 asti. Hän on valmistunut 2009. Suurena intohimona Pauliinalla ovat värit, leikkuut ja kampaukset. Pauliina on pirteä ja luova luonne. Halu kehittyä, kokeilla ja onnistua saa hänet kukkimaan joka päivä.

Arkea hänellä värittävät 2 ihanaa lasta. Lisäksi hän on muoti ja sisustus -blogien suurkuluttaja. Innokas myös valokuvaamaan arjen kauniita hetkiä. Hän on loistava pitämään lankoja käsissään, talon rakennus, perheen hoito ja kiireinen työ kulkivat viime vuoden sujuvasti ja ilolla tällä puhtinaisella.

Pauliinan sanoin ystävät (työkaverit mukaan lukien tottakai) ja perhe ovat koko hulabaloon kivijalka.


Tanja on meidän mini, myös miniaikuiseksi ja muusaksikin kutsuttu. Hän on valmistunut kampaajaksi -09, meikkaajaksi -11, ja maskeeraajaksi -14. SyPossa hän on työskennellyt -14 alkaen.


Tanja on lahjakas, ihana asiakaspalvelija. Hänellä on luovuutta, mitä voi vain ihailla. Sydäntä lähellä on mm. pidennykset, kampaukset ja meikit sekä erityistaitona hänellä on BODYPAINT, jossa hän saa todella päästää luovuutensa valloilleen! Tanja inspiroituu kokonaisuuksien luomisesta, oli sitten kyseessä meikki ja kampaus tai väri ja leikkuu.


Tanjaa ohjaa luomisen ilo, ja hänelle tärkeää on myös kouluttautuminen, eteenpäin meneminen ja itsensä kehittäminen.


Tanjan tekee onnelliseksi ystävät ja perhe, tanssi ja matkustaminen.

 

Saara aloitti meillä huhtikuussa 2017. Hän on valmistunut sekä kampaajaksi että maskeeraajaksi vuonna 2006.

Saara on tehnyt kampaamotyön ohella myös maskeeraustöitä tv-alalle eri kanaville. Lisäksi hän on tehnyt lehtikuvia ja muotinäytöksiä, sekä tietysti liikkeessä asiakasmeikkejä sekä meikinopastuksia.

Hän tekee mielellään kaikkia töitä, ja erityistaitona hänellä ovat Mago-pidennykset.

Työssään Saaralle on erittäin tärkeänä tekijänä hyvä asiakaspalvelu, yhteisen sävelen löytyminen asiakkaan kanssa tuo hänelle hyvää fiilistä ja energiaa.

Saara on pienen Elton pojan äiti. Perheen kanssa ajan viettäminen on hänelle tärkeää ja sydäntä lähellä on myös matkustelu!