Petra valmistui kampaajaksi Turun ammatti-instituutista vuonna -98 ja on työskennellyt kampaamossa jo vuodesta -96 lähtien, eli nyt jo 20v. 

Meikkaaminen on tullut mukaan osaksi ammattitaitoa matkan varrella ja Hiuspomo koulutuksen hän suoritti 2008. Tämä koulutus antoi omalta osaltaan pontta ajatuksille omasta kampaamosta. 5 vuotta sitten oli aika tehdä unelmasta totta ja Sydämen Pohjasta avasi ovensa 1.8.2011. Vierivä kivi ei sammaloidu, niinpä keväällä 2017 Petra valmistui töiden ohella oppisopimuksella merkonomiksi ja avasi syksyllä 2017 toisen Sydämen Pohjasta kampaamon Turkuun.

Liiketyön rinnalla Petra on toiminut freelance-kouluttajana jo vuodesta 2005, ensin Wellan koulutustiimissä ja nykyisin Lorealilla. Petralla on paljon annettavaa niin leikkausten kuin värien maailmassa, mutta erityisesti hänen kampaus-taitonsa ovat parasta huippuluokkaa. Petra tunnetaan intohimoisena kampaajana ja meikkaajana, joka ei pelkää tehdä suuriakaan muutoksia.

Perhe, rakas Ilo-poika ja ystävät ovat aina olleet iso osa ja rikkaus Petran elämää. Hän nauttii elämästä, juhlimisesta ja matkustelusta.

Tirehtöörinä Petra tunnetaan järjestelmällisenä, tasa-arvoa kunnioittavana, reiluna, mutta tarvittaessa myös tiukkanakin kapteenina.

Petran lempiväri on sateenkaari. Tämä on näkynyt aina hänen pukeutumisessaan, kotinsa ja myös SyPon sisustuksessa.

Kuten Petra aina sanoo:
"Elämä on Juhla".


Erja on valmistunut kampaajaksi vuonna -97, ja erikois-parturi-kampaaja tutkinnon hän suoritti Turun Aninkaisissa 97-99, jossa tiemme kohtasivat ensimmäisen kerran.
Hän on ollut ensimmäinen joka on kuullut SyPosta, silloin kun se oli vielä ajatuksen tasolla. Ja niin hän aloitti työnsä SyPossa sen avaamispäivänä, samalla ihanalla energialla, mikä hänessä on edelleenkin.

Erja inspiroituu aina tuolissa istuvastaan asiakkaastaan, hän haluaa luoda aina asiakkaalleen sopivat, helppohoitoiset hiukset. Myös ympäröivä maailma, luonto ja taitavat kollegat ovat hänen luovuuden lähteitään. Sydäntä lähellä ovat etenkin värjäykset, joissa hän toteuttaa itseään rohkeasti.
Erja kouluttaa liiketyön ohella L'oréalilla, sekä kouluttautuu itse myös jatkuvasti innokkaana. Lontoon messut ovat Erjan ammatillinen vuoden kohokohta.

Perhe on Erjalle kaikki kaikessa, ja siihen kuuluvat elämänkumppani Ari, sekä heidän 2 ihanaa lastaan, Moonika 8v. ja pian 3v. täyttävä Max. Tämä perhe on Italian ystävä. Hyvä ruoka ja viini tekevät Erjan arjesta juhlan. 'La dolce Vita!' Ja 'Hyvä voittaa' ovat tunnettuja Erjan lausahduksia


Ihana Anne on työskennellyt SyPossa alusta asti. Hän on valmistunut kampaajaksi Jyväskylästä 2002 ja matkan varrella aloittanut myös meikkauksen. Annen erikoisosaamista on sinetti- ja teippipidennykset, sekä upeat meikki-kampauskokonaisuudet.

Myös Anne on ollut yksi kulmakivistä kaikissa tv-tuotannoissa mitä SyPo-tiiminä olemme tehneet. The Voice of Finland, Dance, Kuninkaalliset häät ovat kaikki olleet menestyksekkäästi Annen työmaana. Koko tiimimme ihailee aina kovasti Annen töitä, tasapainoiset kokonaisuudet, kauniit viimeistelyt ja visuaalisuus saavat kerta toisensa jälkeen ylistystä ja kiitosta.

Iloinen, rento ja positiivinen Anne rakastaa aurinkoa ja matkustelua. Hän on kahden söpön kissan onnellinen äiti, ja ystävät sekä perhe ovat hänelle todella rakkaita.
On onni ja ilo saada tehdä töitä Annen kanssa.

Liisa on kuulunut SyPon tiimiin heti alusta asti. Hän on valmistunut maskeeraajaksi 2002 ja kampaajaksi 2004.

Erikoisosaamis-alueena hänellä on kampaukset ja meikit. Liisa onkin matkan varrella saanut näitä taitojaan esitellä lukuisissa näytön paikoissa. Hän on menestyksekkäästi tehnyt hiuksia ja meikkejä SyPo-tiimissä The Voice of Finlandin kaikille viidelle kaudelle, ja jatkaa edelleen kuudennella. Hänen kampauksia ihailtiin myös DANCE-ohjelman toisella kaudella, meikkejä ja kampauksia Kuninkaallisissa häissä vuonna 2013. Lisäksi hän on ollut useiden musiikkivideoiden taustalla huolehtimassa hiuksista sekä meikeistä. Liisa ei pelkää pitkiä päiviä, kiireellistä tahtia vaan tekee aina priimaa työtä, pilke silmäkulmassa ja kantaa vastuun hienosti.

Liisan rautainen ammattitaito näkyy tietysti upeasti myös liiketyössä, ja myös hän kouluttaa itseään jatkuvasti.

Liisa on huumorintajuinen, rento ja avoin. Sydäntä lähellä hänellä ovat perhe, veljen lapset, ystävät ja matkustelu. Hän ampaisee ulkomaille aina kun mahdollista. Liisa on myös tunnettu festaridiggari, eli FESTARIPIRKKO!Pirteä ja huumorintajuinen Kati on työskennellyt SyPossa alkumetreistä alkaen. 

Kati on todella hyvä asiakaspalvelija ja saa aina upeasti asiakkaan parhaat puolet esiin. Kati ei pelkää aloittaa suuriakaan muutoksia, ja toteuttaa ne onnistuneesti vankalla ammattitaidollaan.

Kati on tehnyt töitä aiemmin myös Sebastianin pääkouluttajana, joka näkyy edelleen hänen rohkeassa otteessaan ja pikkutarkassa, täsmällisessä työssään. Kati noudattaa leikkauksissaan Sassoonin ABC-tekniikoita, wash and wear ajatuksella.

Kati on onnellinen pienen tytön äiti, sekä aikast urheiluhullu, joten vapaa-ajan ongelmia hänelläkään ei löydy.

Tällä hetkellä Kati on äitiyslomalla.

Pauliina on työskennellyt SyPossa vuodesta 2013 asti. Hän on valmistunut 2009. Suurena intohimona Pauliinalla ovat värit, leikkuut ja kampaukset. Pauliina on pirteä ja luova luonne. Halu kehittyä, kokeilla ja onnistua saa hänet kukkimaan joka päivä.

Arkea hänellä värittävät 2 ihanaa lasta. Lisäksi hän on muoti ja sisustus -blogien suurkuluttaja. Innokas myös valokuvaamaan arjen kauniita hetkiä. Hän on loistava pitämään lankoja käsissään, talon rakennus, perheen hoito ja kiireinen työ kulkivat viime vuoden sujuvasti ja ilolla tällä puhtinaisella.

Pauliinan sanoin ystävät (työkaverit mukaan lukien tottakai) ja perhe ovat koko hulabaloon kivijalka.


Tanja on meidän mini, myös miniaikuiseksi ja muusaksikin kutsuttu. Hän on valmistunut kampaajaksi -09, meikkaajaksi -11, ja maskeeraajaksi -14. SyPossa hän on työskennellyt -14 alkaen.

Tanja on lahjakas, ihana asiakaspalvelija. Hänellä on luovuutta, mitä voi vain ihailla. Sydäntä lähellä on mm. kampaukset ja meikit sekä erityistaitona hänellä on BODYPAINT, jossa hän saa todella päästää luovuutensa valloilleen! Tanja inspiroituu kokonaisuuksien luomisesta, oli sitten kyseessä meikki, kampaus, väri tai leikkuu.

Tanjaa ohjaa luomisen ilo, ja hänelle tärkeää on myös kouluttautuminen, eteenpäin meneminen ja itsensä kehittäminen.

Tanjan tekee onnelliseksi ystävät ja perhe, tanssi ja matkustaminen.

 

Pernilla Backman, tutummin Nilla, toimii SyPon kynsimuotoilijana.

Nilla tulee pohjanmaalta ja puhuu ruotsia, suomea ja englantia. Hän on valmistunut kosmetologiksi -03 ja kuvataiteilijaksi -10. Kynsiä hän on tehnyt jo 13 vuotta!

Nilla on tarkka, taiteellinen ja visuaalinen. Hän osaa erittäin hyvin lukea asiakkaiden tyyliä. SyPoon saimme hänet alkuvuodesta ja hän on loistava vahvistus tiimissämme. Nillan tekemiä kynsiä voit ihailla lisää Instagramissa seuraamalla hänen laajaa kuvakokoelmaansa. @nailsbynilla.

Hänen tekemäänsä huikeaa kuvataidetta olemme saaneet ihailla myös liikkeemme tiloissa vuoden 2016 lopussa, jolloin seiniämme koristi Nillan taidenäyttelyn COJONES.

Vapaa ajallaan hän harrastaa hotjoogaa ja ulkoiluttaa ranskanbuldoggejaan.


SyPon uusin vahvistus Saara aloitti meillä huhtikuussa 2017. Hän on valmistunut sekä kampaajaksi että maskeeraajaksi vuonna 2006.

Saara on tehnyt kampaamotyön ohella myös maskeeraustöitä tv-alalle eri kanaville. Lisäksi hän on tehnyt lehtikuvia ja muotinäytöksiä, sekä tietysti liikkeessä asiakasmeikkejä sekä meikinopastuksia.

Hän tekee mielellään kaikkia töitä, ja erityistaitona hänellä ovat Mago-pidennykset.

Työssään Saaralle on erittäin tärkeänä tekijänä hyvä asiakaspalvelu, yhteisen sävelen löytyminen asiakkaan kanssa tuo hänelle hyvää fiilistä ja energiaa.

Saara on pienen Elton pojan äiti. Perheen kanssa ajan viettäminen on hänelle tärkeää ja sydäntä lähellä on myös matkustelu!