Sydämen Pohjasta on Petra Järven perustama kampaamo/meikkaamo/kynsistudio, jossa tehdään töitä ilolla, palolla ja intohimolla.

Ensimmäinen SyPo avasi ovensa Helsingin ydinkeskustaan Forumin Yrjönkäytävään elokuussa 2011. Helsingin tiimissä työskentelee yhdeksän alan parasta ammattilaista.
Syksyllä 2017 Sydämen Pohjasta saapui myös Turkuun, jossa on myös ihana, innokas 10 hengen henkilökunta.

Sydämen Pohjasta haluaa palvella kaikenlaisia ja kaikenikäisiä asiakkaita. Laadukas työnjälki sekä erinomainen palvelu ovat vahvuuksiamme. Tiimimme kouluttautuu jatkuvasti, sillä haluamme olla alamme edelläkävijöitä. Vahva tekninen osaaminen sekä hyvä visuaalinen silmä korostuvat töistämme. Värien osalta syvällinen väriopin ymmärtäminen yhdistettynä kemian osaamiseemme takaavat yksilölliset ja räätälöidyt väriratkaisut.

Teemme työtämme L´oréalin ensiluokkaisilla tuotteilla. Sydämen Pohjasta tiimissä työskentelee kaksi L´oréalin freelancer kouluttajaa, Erja (Hki) sekä tirehtööri Petra (Hki&Tku). L´oréalin tuotteet takaavat täydelliset värjäykset, muotoilut sekä viimeistelyt ja ne antavat meille rajattomat mahdollisuudet työstää tämän päivän vaativimmatkin toiveet.

Sydämen Pohjasta on myös meikannut ja kammannut tv-tuotanto The Voice Of Finlandin kaikki laulajat kaikilta kuluneilta kausilta. Kauniiden meikki- ja kampauskokonaisuuksien tekeminen on todella sydäntämme lähellä.

Kauniiden meikki&kampaus kokonaisuuksien tekeminen on todella sydäntämme lähellä, ja myös Turun liikkeessä tiimistämme työskentelee korkeatasoiset meikkaajat! Osa kampaajistamme tekee myös hiustenpidennyksiä teippi-, sinetti ja magotekniikoilla. Hius- ja meikkikuviamme näet parhaiten Instagramin ja Facebookin kautta, päivitämme uusimpia kuvia töistämme sinne jatkuvasti. 

SyPo Turussa meillä on mahdollisuus hemmotella Sinua lisäksi ihan varpaisiin asti! Meillä palveluksessanne ovat kaksi aivan ihanaa hoitolapuolen ammattilaista, jotka omissa huoneissaan tekevät monipuolisesti erilaisia hoitoja! Hoitajamme kouluttautuvat myös jatkuvasti ja seuraavat alalle tulevia uusia tuulia!

Kosmetologimme Marjan taitavista käsistä saat kattavat nykyaikaiset kasvohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit, kuumakivihieronnat, ripsienpidennykset ja kynnet. Marjan huoneesta lähdet syvärentoutuneena!

Hierontaspesialistimme Hanski ottaa Sinut vastaan sydämen pohjasta, ja hän on erittäin inspiroitunut kehosi kivuista ja säryistä. Hän käyttää hieronnoissaan useita eri tekniikoita, mm. faskiakäsittelyä, intialaista päähierontaa, conquest-kasvohierontaa, yrttinyyttikäsittelyä ja kuumakivihierontaa. Hanskilla on myös vuosien kokemus sokeroinneista ja pigmentoinneista!

Suunnitteletko tuloasi ensimmäistä kertaa meille? Tai oletko jo käynyt, mutta haluat reilumman muutoksen ja ideointia sen suhteen?

Voit varata ilmaisen konsultoinnin työn yhteyteen, jolloin ehdimme tehdä rauhassa hyvän suunnitelman ennen varsinaisen työn aloittamista. Kaikki toimintamme nojaa sopivuusajatteluun,joka on kultainen lankamme. Kartoitamme aina ajan kanssa asiakkaan tyylin ja etsimme parhaat puolet, jotka tuomme hyvällä teknisellä toteutuksella esiin.

>

Toivomme että viihdyt meillä, meille on ensiarvoisen tärkeää, että lähdet palvelumme jälkeen meiltä rentoutuneena, onnellisena ja tyytyväisenä.

Elämä on juhla! Kupli kanssamme!

Lämpimästi tervetuloa,

<3 Sydämen Pohjasta Turun tiimi

Kurkkaa Sypo:n someen!

 

Yliopistonkatu 15
20100 Turku
tel. 010-583 2501
petra [at] sypo.fi

 

Löydä meidät kartalta»