Sydämen Pohjasta on Petra Järven perustama kampaamo/meikkaamo/kynsistudio, jossa tehdään töitä ilolla, palolla ja intohimolla.

SyPo avasi ovensa Helsingin ydinkeskustaan Forumin Yrjönkäytävään elokuussa 2011, ja tiimissä työskentelee jo 11 alan parasta ammattilaista.

Syksyllä 2017 avasi ovensa myös Sydämen Pohjasta Turku, jossa myös on ihana, innokas henkilökunta.

 

Sydämen Pohjasta haluaa palvella kaikenlaisia ja kaikenikäisiä asiakkaita. Laadukas työnjälki sekä erinomainen palvelu ovat vahvuuksiamme. Tiimimme kouluttautuu jatkuvasti, sillä haluamme olla alamme edelläkävijöitä. Vahva tekninen osaaminen sekä hyvä visuaalinen silmä korostuvat töistämme. Värien osalta syvällinen väriopin ymmärtäminen yhdistettynä kemian osaamiseemme takaavat yksilölliset ja räätälöidyt väriratkaisut.

Teemme työtämme L´oréalin ensiluokkaisilla tuotteilla. Sydämen Pohjasta tiimissä työskentelee kaksi L´oréalin freelancer kouluttajaa, Erja (Hki), sekä tirehtööri Petra (Hki&Tku). L´oréalin tuotteet takaavat täydelliset värjäykset, muotoilut sekä viimeistelyt ja ne antavat meille rajattomat mahdollisuudet työstää tämän päivän vaativimmatkin toiveet.

Sydämen Pohjasta on myös meikannut ja kammannut tv-tuotanto The Voice Of Finlandin kaikki laulajat kaikilta kuluneilta kausilta. Kauniiden meikki- ja kampauskokonaisuuksien tekeminen on todella sydäntämme lähellä.

Hius- ja meikkikuviamme näet parhaiten Instagramin ja Facebookin kautta, päivitämme uusimpia kuvia töistämme sinne jatkuvasti. 

Erikoisosaamista löytyy myös Tanjalta, joka taitaa bodypaintinsalat. Tanja sijoittui SM- kisoissa hopealle!

Suunnitteletko tuloasi ensimmäistä kertaa meille?Tai oletko jo käynyt, mutta haluat reilumman muutoksen ja ideointia sen suhteen?

Voit varata ilmaisen konsultoinnin työn yhteyteen, jolloin ehdimme tehdä rauhassa hyvän suunnitelman ennen varsinaisen työn aloittamista. Kaikki toimintamme nojaa sopivuusajatteluun,joka on kultainen lankamme. Kartoitamme aina ajan kanssa asiakkaan tyylin ja etsimme parhaat puolet, jotka tuomme hyvällä teknisellä toteutuksella esiin.

Visuaalisuus ja esteettisyys antavat meille valtavasti inspiraatiota. Tämän vuoksi myös liiketilamme on jatkuvassa elämisen tilassa. Meillä on aina jatkuva taidenäyttely menossa, joka vaihtuu kausittain.

Toivomme että viihdyt meillä, meille on ensiarvoisen tärkeää, että lähdet palvelumme jälkeen meiltä rentoutuneena, onnellisena ja tyytyväisenä.

Elämä on juhla! Kupli kanssamme!

Lämpimästi tervetuloa,

<3 Sydämen Pohjasta

Kurkkaa Sypo:n someen!

 

Yrjönkatu 23 (Forumin Yrjönkäytävä)
00100 HELSINKI
tel. 010-583 2500
popkampaaja [at] gmail.com

 

Löydä meidät kartalta»